cs.detector.media
17.08.2020 18:08
Центр демократії та верховенства права очолила Олеся Холопік
Центр демократії та верховенства права очолила Олеся Холопік
Заступником директорки став головний медіаексперт ЦЕДЕМ Ігор Розкладай.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці аналітично-адвокаційного центру.

Кадрові зміни пов'язані з призначенням ексдиректора організації Тараса Шевченка заступником міністра культури й інформполітики.

Юристка Олеся Холопік була заступницею директора ЦЕДЕМ, координаторкою Кампанії «За безпечні дороги».

Нагадаємо, ЦЕДЕМ спільно з ІСАР «Єднання» й Українським незалежним центром політичних досліджень презентували Карту правових реформ для громадянського суспільства в Україні. Це аналітичний, візійний та полісі-документ, бачення громадського сектора щодо пріоритетів реформування та покращення правового середовища для організацій громадянського суспільства України на 2021–2025 рр. У створенні Карти взяли участь більше сотні ГО країни.

Публічно Карту правових реформ презентували 24 червня 2020 року в Києві. На думку представників сектору, положення Карти можуть лягти в основу нової Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні, роботу над якою представники влади й громадськості розпочали в липні 2020 року. 

Організації громадянського суспільства закликають сектор об'єднатися в боротьбі за свої права. Причина — чергові хвилі тискунапади на активістів і загрозливі законодавчі ініціативи.

Фото: фейсбук ЦЕДЕМ

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status