cs.detector.media
31.05.2020 14:00
Триває набір на «Школу Дебатів» Міжнародного республіканського інституту
Триває набір на «Школу Дебатів» Міжнародного республіканського інституту
На навчальну програму запрошують політичних та громадських лідерів, представників політичних партій та майбутніх кандидатів у депутати до місцевих рад віком від 18 до 35 років.

Заняття планують почати 13 липня.

Мета програми — розвивати потенціал молоді та підвищити якість політичної дискусії, розвивати культуру дебатів, критичне мислення, а також зменшити рівень політичного популізму в Україні.

Організатори повідомляють, що навчання передбачає два онлайн блоки і захід із фізичною присутністю. Під час онлайн навчання буде висвітлено більшість теоретичних матеріалів. Учасники матимуть можливість познайомитися з тренерами та працюватимуть над вправами дистанційно.

У кінці липня Міжнародний республіканський інститут в Україні планує провести три регіональні дебатні школи з практичними завданнями та публічними виступами.

Після закінчення роботи в регіональних школах кращі учасники дебатних шкіл 2019 та 2020 років візьмуть участь у фінальному раунді дебатів, який відбудеться у Києві в серпні 2020 року.

Остаточні дати регіональних шкіл і фінального раунду в києві будуть визначені пізніше з урахуванням ситуації з пандемією коронавірусу.

До участі запрошують аплікантів із Дніпропетровської, Полтавської, Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької, Одеської, Кіровоградської, Миколаївської, Херсонської, Хмельницької, Волинської, Закарпатської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Під час «Школи Дебатів» учасники матимуть можливість:

Кожні дебати будуть присвячені різним питанням місцевої, загальнонаціональної та міжнародної політики.

Кінцевий термін подачі – 2 червня 2020 року включно.

Деталі та аплікаційна форма доступна за посиланням.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status