cs.detector.media
30.04.2020 20:26
ПРООН запустила онлайн-курс зі сталого розвитку для громадських активістів
ПРООН запустила онлайн-курс зі сталого розвитку для громадських активістів
Програма розвитку ООН повідомила про офіційний старт освітнього онлайн-курсу «Як діяти далі: громаді про сталий розвиток».

Про це повідомляє пресслужба ПРООН.

Курс орієнтований на представників громадських організацій, лідерів громадської думки, громадських активістів і всіх, хто переймається екологічними, соціальними та економічними проблеми країни і готовий долучитися до змін задля досягнення сталого розвитку.

Основна мета цього курсу – ознайомити українців із Порядком денним у сфері сталого розвитку до 2030 року та підвищити обізнаність громадськості про важливість досягнення Глобальних цілей.

Матеріали курсу викладено з урахуванням підходу Стокгольмського центру вивчення проблем життєстійкості, згідно з яким економіка та суспільство розглядаються як невіддільні частини біосфери.

Курс складається з чотирьох модулів у форматі відеолекцій. Вони містять коментарі експертів, практичні рекомендації, інформацію про кращі практики реалізації ефективних проєктів на основі принципів сталого розвитку. Також пропонуються завдання для самостійної роботи.

У створенні курсу взяли участь понад 100 експертів і аналітиків, представників громадських об’єднань та науково-освітніх закладів.

Усі, хто успішно пройдуть фінальні тести, отримають сертифікати.

Курс було створено у рамках реалізації ініціативи ПРООН в Україні «Онлайн-освіта задля сталого розвитку» за фінансової підтримки Федерального уряду Німеччини, надану через Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ).

Зареєструватися на курс можна за посиланням.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status