cs.detector.media
29.04.2020 13:27
Правоохоронці розпочали розслідування щодо поліцейського через напад на Богдана Кутєпова
Правоохоронці розпочали розслідування щодо поліцейського через напад на Богдана Кутєпова
Правоохоронці розпочали службове розслідування щодо дій патрульного батальйону тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції в місті Києві через «конфліктну ситуацію» із журналістом hromadske Богданом Кутєповим.

Про це 29 квітня повідомляється на сторінці поліції столиці в Facebook.

«Під час проведення акції біля Кабінету Міністрів України, сталась конфліктна ситуація між журналістом та патрульними батальйону тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції у місті Києві. Патрульні попросили журналістів звільнити пагорб біля місця проведення акції. Один з журналістів відмовився покидати визначену територію, залишився на місці та продовжив проводити прямий ефір. Розпочалась словесна перепалка між інспектором та журналістом, під час якої один з патрульних застосував до представника преси фізичний вплив — взяв його за руку та відвів з місця», – йдеться в повідомленні.

Деталі події зараз встановлюють.

Нагадаємо, поліція 29 квітня побила та зламала техніку журналіста hromadske Богдана Кутєпова, який вів прямий ефір під Кабінетом Міністрів. Журналіст разом зі співведучим Нікітою Мекензіним з Маріїнського парку висвітлював акцію протесту підприємців, які виступали проти затверджених обмежень під час карантину. До журналістів підійшли патрульні підрозділу тактико-оперативного реагування, які сказали їм залишити «зелену зону» Маріїнського парку. Після цього, на журналістів напали, й виштовхнути їх з того місця та зламали стабілізатор. 

Речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко заявив, що треба детально розібратися в інциденті з нападом на пана Кутєпова. «Знаючи Богдана Кутєпова нічого не можу сказати, окрім того, що треба точно детально з’ясувати всі обставини пригоди», — сказав він.

Начальниця управління комунікації Національно поліції Оксана Блищик повідомила «Детектору медіа», що правоохоронці встановлюють обставини інциденту за участю Богдана Кутєпова.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status