cs.detector.media
14.04.2020 15:37
«Громадське радіо» запустило оновлені мобільні додатки
«Громадське радіо» запустило оновлені мобільні додатки
«Громадське радіо» випустило оновлені мобільні додатки для iOS та Android. Про це 14 квітня повідомляє пресслужба медіа.

У додатках сконцентрований важливий і популярний контент «Громадського радіо», а також – щогодинні новини, прямі ефіри, подкасти, свіжі новини і публікації. Матеріали виходять переважно українською, але деякі – російською й англійською мовами.

Виконавчий директор «Громадського радіо» Кирило Лукеренко сказав, що тепер додатки стали набагато зручнішими для слухачів. «Одна із основних їхніх фішок – це можливість слухати свіжі аудіоновини – тоді коли це зручно вам, а не лише на початку кожної години. Вони оновлюються від 8-ї ранку по буднях (9-ї на вихідних) і до 10-ї вечора за київським часом», – йдеться в повідомленні.

Digital-директор (CDO) медіа Сергій Омельченко розповів, що оновлені додатки вирішують три основні проблеми:

«Все найцікавіше знаходиться відразу на першому екрані – прямий ефір, запис останнього випуску новин і подкасти. При цьому подкасти (а це тисячі годин дуже якісних аудіоматеріалів) можна зберегти і прослуховувати пізніше. Також, у текстовій частині додатку ви знайдете останні новини, публікації, авторські матеріали та розшифровані версії найцікавіших програм», – зазначається в повідомленні.

Встановити додаток «Громадського радіо» можна для Android та iOS.

Нагадаємо, «Громадське радіо» з 1 квітня почало мовити в Києві та області. Наразі більшість передавачів радіо розташовані на Донеччині і Луганщині, їх можна чути по обидва боки лінії розмежування. 

Фото: Громадське радіо

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status