Internews приймає заявки на журналістський конкурс «Кожна людина має права»

08:55,
18 Серпня 2008
11198

Internews приймає заявки на журналістський конкурс «Кожна людина має права»

08:55,
18 Серпня 2008
11198
Internews приймає заявки на журналістський конкурс «Кожна людина має права»
Міжнародна громадська організація Internews починає приймати онлайн-заявки на участь у журналістському конкурсі «Кожна людина має права», організованому спільно з кампанією EveryHumanHasRights на честь 60-річчя Загальної декларації прав людини.
 
У конкурсі можуть брати участь професійні та громадянські журналісти із своїми матеріалами про права людини для будь-яких типів медіа. Заявки приймаються до 0.00 15 вересня 2008 року за центральноєвропейським часом. Подані матеріали повинні служити ілюстрацією до однієї або декількох статей Загальної декларації прав людини та демонструвати її актуальність та злободенність у контексті теперішніх локальних та міжнародних проблем.
 
«Коли 60 років тому Комітет ООН голосував за текст Декларації, було проведено понад 1400 голосувань – із кожного означення, кожного слова. Мені здається, це добрий урок для всіх журналістів. Головна тема всієї журналістики – людина та її права. Та при цьому головна якість доброї журналістики – це відповідальність за своє слово. Ми дуже хочемо, щоб наш конкурс допоміг відкрити нові імена талановитих та відповідальних журналістів у різних кінцях великого і складного світу», - каже Манана Асламазян, виконавчий директор Internews-Europe.
 
Бажання взяти участь у конкурсі вже підтвердили 249 журналістів із 91 країни.
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду