Platfor.ma оголосила конкурс проєктів для соціальних ініціатив

Platfor.ma оголосила конкурс проєктів для соціальних ініціатив

16:24,
4 Листопада 2020
1316

Platfor.ma оголосила конкурс проєктів для соціальних ініціатив

16:24,
4 Листопада 2020
1316
Platfor.ma оголосила конкурс проєктів для соціальних ініціатив
Platfor.ma оголосила конкурс проєктів для соціальних ініціатив
Трьом переможцям допоможуть створити помітні сторітелінг-проєкти: вигадати креативну ідею, створити контент, розробити візуальний стиль, а також поділитися з аудиторією ресурсів Platfor.ma. Для першої десятки обраних проєктів проведуть персональні консультації зі сторітелінгу та комунікацій.

В інтернет-журналі й агенції сторітелінгу Platfor.ma повідомили, що планують більше уваги приділяти популяризації соціальних тем. Там оголосили open-call для корисних ініціатив. 

«На честь свого оновлення Platfor.ma хоче зробити корисну справу. А саме — привернути увагу до тих соціальних, культурних та освітніх тем, які заслуговують на неї, але губляться в інформаційному шумі. Адже команда розуміє, як боляче, коли безглузді челенджі, зіркові плітки та жовті новини збирають мільйони лайків, а по-справжньому вартісні теми лишаються без підтримки. І хоче це виправити», — йдеться в повідомленні.  

Дедлайн — 30 листопада. Подавати проєкти можуть автори ініціатив, відповідальний бізнес, громадські організації, культурні та освітні установи та міжнародні фонди. Переможців оголосять 10 грудня.

В агенції зауважили, що заявка підходить, якщо проєкт:

  • розв'язує актуальну проблему в суспільстві або є профілактикою важливої проблеми;
  • має відповідну експертну базу, тобто його команда розуміється на тому, що робитиме; 
  • дійсно потребує сторітелінг-рішення, а не просто фінансування. 

Деталі подання заявки та грантів для переможців, критерії відбору, а також контакти для додаткових запитань описані тут.  

Нагадаємо, експерти повідомили, що готовий прототип єдиного порталу державних конкурсів для громадських організацій. Ідею «ВзаємоДії» презентували на початку серпня 2020 року в Мінцифри. «Для нас завдання мінімум і оптимум — до кінця року “ВзаємоДія” має запрацювати», — сказав держсекретар Кабміну Олександр Ярема.

Платформа «ВзаємоДія» також міститиме інформацію про реалізацію Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства на 2021–2025 роки, яку уряд розробив спільно з представниками громадського сектору. У жовтні відбулися регіональні обговорення проєкту Стратегії. 

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду