18 листопада — вебінар «Цифровий фандрейзинг в Україні»

18 листопада — вебінар «Цифровий фандрейзинг в Україні»

12:43,
15 Листопада 2021
856

18 листопада — вебінар «Цифровий фандрейзинг в Україні»

12:43,
15 Листопада 2021
856
18 листопада — вебінар «Цифровий фандрейзинг в Україні»
18 листопада — вебінар «Цифровий фандрейзинг в Україні»
Початок о 12:00.

Вебінар має на меті підвищити поінформованість представників організацій громадянського суспільства про методи цифрового фандрейзингу та їх регулювання в Україні, зазначили співорганізатори ІСАР «Єднання» на фейсбук-сторінці події. Також планується обговорення потенційних проблем, які виникають при використанні цифрових інструментів для фандрайзингу та можливостей для розвитку цифрового фандрейзингу в Україні. Захід буде проводитися англійською й українською, передбачається синхронний переклад.

Програма вебінару:

  1. Вступ про цифрові технології; цілі, технічні деталі, правила зустрічі (Любен Панов, Європейський центр некомерційного права, ECNL);
  2. Порівняльний аналіз переваг та особливостей використання цифрових технологій у фандрейзингу. Основні моменти з дослідження про цифровий фандрейзинг, нещодавно розпочатого Європейським центром некомерційного права (Естер Хартей, Європейський центр некомерційного права, ECNL);
  3. Презентація порівняльного аналізу цифрового фандрейзингу в Україні. Узагальнення різних методів фандрейзингу та їх регулювання в Україні, а також виявлення перешкод для їх розвитку (Марія Гелетій, ІСАР «Єднання»);
  4. Панельна дискусія щодо практик цифрового фандрейзингу в Україні: позитивні практики, виклики та можливості для майбутнього розвитку (модераторка: Наталія Повтарь, «Центр демократії та верховенства права»; доповідачі: Ірина Соловей (Спільнокошт / Biggggidea), Роман Вінтонів («Телебачення Торонто»), Євген Шульга («CASE Україна»), Лера Татарчук («Твоя опора»).

Вебінар відкритий для всіх охочих, проте обов'язково зареєструватися за посиланням. Лінк на зустріч надішлють зареєстрованим учасникам. 

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду